Innerwave Body & Mindreset

“Detox product & Supplementen”

Innerwave biedt al meer dan 10 jaar hoogwaardige detox kuren aan via webshop en verkoopt via coaches/therapeuten. 

De uitdaging voor Hyppr is het verder uitbouwen van de webshop verkopen, het professionaliseren van de verschillende verkoop en informatie kanalen. Denk daarbij aan de bekende social media zoals Facebook en Instagram, het opzetten van nieuwsbrieven, maar ook het opzetten en activeren van een direct mail campagnes.

lees meer…

Mutsaars Bikes

“Race en mTB specialist”

Mutsaarsbikes is de regionale specialist op het gebied van racefietsen en MTB’s. Echt een bekendheid in regio en de terugkerende klanten weten de winkel dan ook goed te vinden.

De uitdaging voor Mutsaarsbikes is om de regionale rol van specialist online te vertalen. Dat betekent dus niet een directe online kopie van hetgeen in de afgelopen 12 jaar met de winkel is bereikt. 

lees meer…

ABZ Diervoeding

“Het beste dichtbij”

ABZ Diervoeding bestaat meer dan 100 jaar en is een ware specialist. Veel kennis op het gebied van dieren, voeding en de productie daar van. Het is een coöperatie  met een enorme schat aan ervaring met landelijke dekking.

De uitdaging voor ABZ is de moderne boer van tegenwoordig te bereiken met de kennis waar ze naar op zoek zijn. Enerzijds gebeurt dit door de ABZ specialisten die altijd paraat staan voor het beantwoorden van vragen en door bezoek te brengen aan hun klanten, anderzijds loopt dit via de uitgebreide en moderne website.

lees meer…

BijCAS

“revalideer & Presteer”

Niemand wil stilstaan. Niemand wil langs de lijn staan. BijCas zorgt ervoor dat je meedoet. Alles uit je lichaam en het leven weet te halen. Je persoonlijk record vermorzelen? Snel revalideren? Hoger springen? Komaaaaaan…vooruit met je lichaam!
 
Je merkt het: BijCas wil vooruit. Een ambitieus team dat houdt van sport en gelooft dat iedereen met de juiste begeleiding en behandeling hun sportieve doel haalt. Die spirit is door Wakkr merkcreatie vertaald in pakkende visuals en tekst. 
 
Hyppr richt zich op het bereiken van de juiste klantgroepen, met de juiste boodschap op het goede moment.
 

lees meer…

 

BIKEVALLEY

“road to result” – “fit2fly”

Bikevalley is het epicentrum van topsport technology in België. Met als centraal draaipunt de ultiem professionele windtunnel. Hier vinden de beste van de wereld de besparing in luchtweerstand nodig voor het neerzetten van onmogelijk geachte prestaties. 
 
Samen met het professionele team van Bikevalley ging Hyppr op zoek naar gelijkgestemden in de markt, tijdrijders en triatleten op zoek naar het breken van de volgende weerstand. Altijd op zoel naar hun personal best. In deze omgeving ligt de lat automatisch hoog en haat Hyppr ook in de hoogste versnelling.
 

lees meer…

ENirgy

live on positive enirgy

Positieve energie maak je samen!

Onze maatschappij raakt er steeds meer van doordrongen, dat we een switch moeten maken in ons denken over energie. Van fossiele brandstoffen, waaronder ook gas, moeten we de overstap gaan maken naar schone, duurzame middelen. Bij Enirgy helpen ze je graag om die switch te maken. Ze geven advies, informeren, inspireren en realiseren oplossingen op het gebied van duurzaam wonen. Doe je mee in onze opwaartse spiraal? Want positieve energie maak je samen.

En zo zijn we ook samen van start gegaan. Enirgy, centrum duurzaam wonen en ThermIQ, alles huist onder 1 dak en wordt geleid door bevlogen ondernemers. 

lees meer…