BUSINESS ANALYSE 

Enirgy is het centrum voor duurzaam wonen gevestigd in Vught. Iedereen die op zoek is naar het duurzaam invullen van hun woning of bedrijf kan hier terecht. Een nieuwe naam, een ander concept en een nieuwe locatie. Het team van Enirgy heeft voldoende uitdagingen neergelegd, waar Hyppr merkactivatie ze voor een stuk mee zijn gaan helpen.

De centrale vraag ging puur om Enirgy en het centrum duurzaam wonen bekend te maken bij het publiek in een grote omtrek van Vught.

Wat hebben we hier voor ingezet?
> Merkcreatie via: Wakkr Merkcreatie 
> Marktonderzoek (trends en consumenten gedrag)
> Plan van aanpak + planning

 

UITDAGING

De basis van het merk was zeer goed door Wakkr uitgewerkt en daar kon Hyppr dus zeer goed mee aan de slag. Qua visuals en design hadden we dus een grote voorsprong op de markt en nu moesten we de boodschap bij de juiste doelgroep laten landen binnen het gestelde budget.

De eerste prioriteit was lokale bekendheid en mensen motiveren voor bezoek aan het centrum duurzaam wonen.

Wat hebben we hier voor ingezet:
> Nieuwe website
> Print media en distributie
> Social media in alle vormen
> Google Ads, Display marketing
> SEO

 

AANPAK

Het inzetten van veel beeld en tekst in de verschillende kanalen leed in eerste instantie tot een toenemende stroom aan bezoekers naar de website, die ondertussen nog verder werd uitgebouwd.

Deze bezoekers werden door de verbeterde website steeds beter naar de juiste pagina’s geleid en stap voor stap zag het team van Enirgy dit ook in de showroom. Vervolgens werden er meer offertes gemaakt, en logischerwijs resulteerde dat in een stijgende verkoop.

Ook geintereseerd wat verduurzaming van jouw huis kan betekenen voor het moilieu en jouw portemonnaie, kijk dan eens op onderstaande website of bezoek de Enirgy showroom in Vught.

Enirgy.nl